Keşfet

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Duyuru

Sitemiz Kurulum Aşamasında. Gördüğünüz TÜM SORUNLARI lütfen bize iletiniz. ~ Mesaj Gönder~

E-Ti̇carete Yeni̇ Gi̇recekler İçi̇n Tavsi̇yeler Nelerdir

demirbaş

Çok uzun ve karmaşık bir konu biliyorum fakat ben 23 yaşında yeni mevzun olmuş ve bu sektörde kendini ilerletmek isteyen bir bireyim daha önce iyzico gibi e-ticaret sitelerine sanal pos desteği sağlayan firmada görev aldım. Benim bilir kişilerden ricam satacağım ürün takı üzerine olacak şirket kurmam zorunlumu? Bir muhasebeci ile anlaşmak zorundamıyım ve gitti gidiyor ve trendyol gibi pazarlarda kendimi göstermek istiyorum temelde. Sizin değerli fikir ve rehberliğiniz bana ışık tutacak sektör hakkında küçük infolar verip yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler. . .

BianAjans

Yönetici
Moderatör
TC Onaylı
SMS Onaylı
1) Ne satarsanız satın, Nerede satacaksanız satın. Ticari bir iş yapıyorsanız ŞİRKET ZORUNLU,
2) İster ayda 5 TL ister 5 Milyar TL işlem yapın. Bir muhasebeci ile çalışmanız YASAL OLARAK ZORUNLU.
3) Pazaryerlerinden satış yapacaksanız pazaryerlerinin istediği evraklara bakarak süreci yürütün. Şirket olmak birinci şart. Bazısı Ticaret Odası Kaydı ister, İşte KEP Maili isterler falan. Bunlara göre ek evrakları tamamlamanız gerek.

Sektörde deneyiminiz yoksa, cebinizide ciddi bir para yoksa veya sağlam ve ucuza size ürün tedarik edecek bir tedarikçiniz yoksa e-Ticaret sizin için kısa vadede ciddi bir maliyet, hayal kırıklığı ve batış hikayesi olabilir.
eTicarete başlayanlar için aşağıdaki 3 unsurdan en az birisi olmalı;
  • Ciddi bir mali güç veya bu mali güce ulaşma imkanı
  • Ürün veya Hizmet Tedariği noktasında rekabetçi fiyatlara sahip bir tedarikçi
  • Sektörde ciddi bir Network ve ürün tedariği noktasında tanıdıklarla yürüyebilme
Paranız varsa gider tüm stoğu kapatır ürünü ucuza alırsınız, Tanıdık varsa bazı ürünleri cebinizden çok para çıkmadan kapatıp sektörde tek olabilirsiniz, üretici varsa size özel ürünlerle kendi markanızla yürüyebilirsiniz.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt Ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş Yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş Yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar