Keşfet

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Duyuru

Sitemiz Kurulum Aşamasında. Gördüğünüz TÜM SORUNLARI lütfen bize iletiniz. ~ Mesaj Gönder~

Çözüldü E-Ticaret Için Kargo Anlaşmalarını Nasıl Yapmalıyım

kemalakkıran

Merhaba herkese, ben e-ticarete başlamayı düşünüyorum. Araştırmalarım sonucu kargolama ile ilgili sağlıklı bilgilere ulaşamadım. Bununla ilgili bilgilere nereden ulaşabilirim?

BianAjans

Yönetici
Moderatör
TC Onaylı
SMS Onaylı
Aslında süreç basit.
1) Kendi sitenizden kargolama yapmak istiyorsanız çalışmak istediğiniz kargo firmasının size en yakında bulunan kargo şubesine gidiniz. Şube müdürünü bulunuz ve Kargo Anlaşması yapmak istediğinizi belirtiniz. Sizden işte günlük haftalık sipariş adetleri istenecektir. Buna göre bir teklif hazırlanıp iletilecektir. Sonrasında da çalışmaya başlayabilirsiniz.

Adetler artmaya başladıktan sonra, örneğin günlük 10 - 20 - 50 gibi kendi şubenizle görüşüp fiyatta revize isteyebilir veya farklı kargo firmalarından da teklif alabilirsiniz. İlk başta size verilen yüksek rakamlardan daha düşük rakamlara iniş olacaktır adetler arttıkça.

2) Pazaryerleri ile çalışacaksanız zaten onların kendi anlaşmaları var. Direkt o anlaşmalar üzerinden devam edebilirsiniz.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt Ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş Yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş Yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar