E-Ti̇carete Yeni̇ Gi̇recekler İçi̇n Tavsi̇yeler Nelerdir

D
  • Kullanıcı demirbaş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - e-Ticaret Genel Konular
Çok uzun ve karmaşık bir konu biliyorum fakat ben 23 yaşında yeni mevzun olmuş ve bu sektörde kendini ilerletmek isteyen bir bireyim daha önce iyzico gibi e-ticaret sitelerine sanal pos desteği sağlayan firmada görev aldım. Benim bilir kişilerden ricam satacağım ürün takı üzerine olacak şirket kurmam zorunlumu? Bir muhasebeci ile anlaşmak zorundamıyım ve gitti gidiyor ve trendyol gibi pazarlarda kendimi göstermek istiyorum temelde. Sizin değerli fikir ve rehberliğiniz bana ışık tutacak sektör hakkında küçük infolar verip yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler. . .

1) Ne satarsanız satın, Nerede satacaksanız satın. Ticari bir iş yapıyorsanız ŞİRKET ZORUNLU,
2) İster ayda 5 TL ister 5 Milyar TL işlem yapın. Bir muhasebeci ile çalışmanız YASAL OLARAK ZORUNLU.
3) Pazaryerlerinden satış yapacaksanız pazaryerlerinin istediği evraklara bakarak süreci yürütün. Şirket olmak birinci şart. Bazısı Ticaret Odası Kaydı ister, İşte KEP Maili isterler falan. Bunlara göre ek evrakları tamamlamanız gerek.

Sektörde deneyiminiz yoksa, cebinizide ciddi bir para yoksa veya sağlam ve ucuza size ürün tedarik edecek bir tedarikçiniz yoksa e-Ticaret sizin için kısa vadede ciddi bir maliyet, hayal kırıklığı ve batış hikayesi olabilir.
eTicarete başlayanlar için aşağıdaki 3 unsurdan en az birisi olmalı;
  • Ciddi bir mali güç veya bu mali güce ulaşma imkanı
  • Ürün veya Hizmet Tedariği noktasında rekabetçi fiyatlara sahip bir tedarikçi
  • Sektörde ciddi bir Network ve ürün tedariği noktasında tanıdıklarla yürüyebilme
Paranız varsa gider tüm stoğu kapatır ürünü ucuza alırsınız, Tanıdık varsa bazı ürünleri cebinizden çok para çıkmadan kapatıp sektörde tek olabilirsiniz, üretici varsa size özel ürünlerle kendi markanızla yürüyebilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri