Efatura Için Muhasebe Yazılımı Önerileriniz Var Mı?

S
  • Kullanıcı Sergen A.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Vergi - Finans Konuları
Merhaba,
E-fatura kullanan arkadaşlar ben hem hepsiburada hemde trendyol üzerinden fatura kesiyorum daha sonra bunları muhasebecime pdf olarak iletiyorum. muhasebecim ise program kullanırsam hepsinin tek yerde toplanacağını söylüyor.
Siz nasıl hallediyorsunuz? her ay sonunda tek tek tüm faturaların pdf'ini vs. almak zorunda kalıyorum.

Birden fazla Fatura sistemi ile çalışmak hem muhasebesel hem de uzun vadede mali olarak size sorunlar çıkarabilir. Bu sebeple önerimiz Tek Bir Fatura Sistemi ve bir Ön Muhasebe Yazılımı ile çalışmanızdan yanadır.

Sektörde birçok farklı marka mevcut. Paraşüt - BirFatura - Bizimhesap gibi.

Bizimhesap sistemini kullanmak isterseniz Trendyol e-Faturam sistemini kullanarak Bizimhesap üzerinden tüm pazaryerleri için fatura kesebilirsiniz. Ama son zamlar sonrası yıllık rakamları biraz tuzlandı. Foruma özel indirim yapıyoruz. İletişime geçebilirsiniz.

BirFatura sistemi dışarıdan e-Fatura bağlantısı yapmıyor. Kendi için de işlem yapıyor. Yıllık maliyetleri daha uygun. Birçok pazaryeri ile de entegrasyonu var.

Paraşüt tarafını pek kullanmadım ama birçok entegrasyon için ek maliyet çıkardığı için birçok müşteri üstteki iki firmaya geçiş yaptı. Ama onu da incelemenizi öneririm. Fikriniz olması adına.

Bu sistemler tüm faturaları bir yerde toplar. Rahatlıkla tüm sistemlere fatura keser, geçmiş faturaları inceleyebilirsiniz. Hem sizin hem muhasebenin işini kolaylaştırır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri