Keşfet

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Duyuru

Sitemiz Kurulum Aşamasında. Gördüğünüz TÜM SORUNLARI lütfen bize iletiniz. ~ Mesaj Gönder~

Mng Kargo İle Gönderdiğim Kargolar Sisteme Düşmüyor

isimsiz

Ayın 5 inde Mng ye 4 kargo teslim ettim maalesef 2 gün geçmesine rağmen taşıma durumuna geçmedi. Gecikmiş ürün kategorisine girmiş oldu. Şubeye gittim paketlerin gönderildiğini ama ama neden taşıma durumuna geçmediğini çalışanlar anlamadıklarını söylüyor. Trendyol cephesi ise sürekli bildirim oluşturduk modunda. Mng ile de telefonlaştım bir kaç defa çözmediler. Başına bu tarz bir durum gelen var mı? Nasıl çözülecek

BianAjans

Yönetici
Moderatör
TC Onaylı
SMS Onaylı
Birçok kargodan farklı olarak bildiğim kadarıyla MNG Kargoya teslim edilen kargolar personel ürünü kabul edince değil de ilgili kargo kamyona yüklenince sisteme kargolandı olarak geçiyor. Bu da aslında büyük bir sorun çünkü siz kargoya sabah 10'da da teslim etseniz akşam 18 - 19 gibi sisteme kargolandı olarak düşecek. Kargoya verme sürenizi etkileyecektir.
Bu sebeple MNG yerine diğer kargo firmalarına bir bakın derim.

Sizin sorununuza gelince eğer MNG size TAKİP KODU verebiliyor ise ilgili takip kodlarını alın ve canlı destekten Gecikme Puan Cezası - Gecikme Para Cezası Muafiyeti talebi ile bu takip kodlarını Sipariş Numaraları ile birlikte iletin ve ürünleri kargoladığınızı, sorunun entegrasyon kaynaklı olduğunu iletin. İşlem süreleri 2 günü bulabiliyor ama en azından daha sonra gelecek olan GECİKME PARA VE PUAN CEZASI için elinizde bir kanıt olur.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt Ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş Yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş Yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar