Keşfet

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Duyuru

Sitemiz Kurulum Aşamasında. Gördüğünüz TÜM SORUNLARI lütfen bize iletiniz. ~ Mesaj Gönder~

Sorum Var Paraşüt Hakkında Görüşünüz Nedir?

parasutsoru

Bizimhesap ile daha önce sorunlar yaşadım ve aynı zamanda farklı fatura formatları oluşturma ihtiyacımız olduğu için Bizimhesap ile yollarımızı ayırmak zorunda kaldık..

Sizce Paraşüt , e-ticaret için başarılı mı? Fiyatları biraz yüksek olabilir. Gerçi Bizimhesap ile arasında çok fark kalmadı artık.. Entegrasyon bakımından biraz pahalı gelebilir.

Onun dışında Paraşüt önerir misiniz acaba? Kullanan oldu mu?

BianAjans

Yönetici
Moderatör
TC Onaylı
SMS Onaylı
Merhaba, Daha önce Paraşüt kullanan birçok kullanıcının Bizimhesap veya Birfatura sistemine geçtiğine şahit oldum. Paraşüt direkt kullanmadığım için net bir bilgi veremiyorum. Sektörün öncelerinden. Ancak her entegrasyon için ek bir ücret istemesi işi biraz zora sokuyor. Zaten fiyatlar son dönemde durmadan artarken ek özellikler için ek maliyetlerin çıkması can sıkıcı.

Ancak online sistemlerin entegrasyonlarında genelde Paraşüt ilk sırada yapılan entegrasyonlardan bir tanesi. Bu noktada da avantajları yok değil.

Farklı fatura formatlarından kastınız nedir? Onu tam olarak anlayamadım. Farklı fatura tasarımları mı oluşturmanız lazım. Daha detaylı bilgi iletirseniz yardımcı olmaya çalışalım.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt Ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş Yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş Yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar