Keşfet

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Duyuru

Sitemiz Kurulum Aşamasında. Gördüğünüz TÜM SORUNLARI lütfen bize iletiniz. ~ Mesaj Gönder~

Sponsorlu Reklamlardan Kazanç Elde Edemiyorum

Özgür B.

Selamlar, mobilya kategorisinde ty de satış yapmaktayız. Şaşırdığım bir konu var görüşlerinizi merak ediyorum. Kampanya zamanlara 1000 tl üzeri alışverişe 100 tl indirim oluyor bende katılıyorum. Fakat şaşırdığım nokta bu kampanyalarda sponsorlu reklama göre çok daha fazla satış oluyor bu tip kampanyalarda ty bizi algoritmada yukarımı atıyor yoksa insanlar gerçekten de 100 tl indirimli gördüğünden mi alıyor?

Diğer sorum ise sponsorlu reklam verdiğim zaman satış pek gelmiyor fakat kapatınca geliyor burda reklamları nasıl ölçekleyebiliriz?

BianAjans

Yönetici
Moderatör
TC Onaylı
SMS Onaylı
Kampanya yapıldığı zaman kampanyaya katılan ürünler Trendyol tarafından desteklenir. Yani normalde 10 görüntülenme alıyorsa 100 görüntülenme gönderilir. Ön plana çıkarılır, Sosyal medya reklamlarında ürünler döndürülür vs. Bu sebeple de Kampanyalara Katılım her zaman için Sponsorlu Reklamdan daha fazla katkı sağlar.

Reklam tarafına gelince genelde reklamlar etkilerini o an ve sonrasında gösterirler. Reklamı görüp sepete atan veya favorileyen kullanıcı indirim gelmesini bekler, kampanya vs kovalar. Çok acil bir ihtiyaç ürünü olmamasından ve fiyat olarak da pahalı ürünler olmasından kaynaklı sizde yaşanan durum budur. Sponsorlu reklamda favoriler, indirim vs gelince satın alır.

Özellikle Kampanya ve İndirim Dönemlerinin 1 hafta öncesinde sponsorlu reklam açıp kampanya veya indirim bitene kadar reklamla devam etmek size satış noktasında daha fazla artı sağlayacaktır.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt Ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş Yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş Yap