Keşfet

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Duyuru

Sitemiz Kurulum Aşamasında. Gördüğünüz TÜM SORUNLARI lütfen bize iletiniz. ~ Mesaj Gönder~

Trendyol Ve Hepsiburada Mağazalarımızı Kapatma Kararı Aldık

Ferhat G.

Merhaba,
4 yıldır faal olan trendyol ve hepsiburada mağazalarımızı kapatma kararı aldık küçük ve home ofis olarak yürttüğüm için son 6 ay bana zarar yazdı eksideyim.
2024 sonu ve 2025 başında deli gibi çöktü büyük firmalar devam ediyor küçük firmalar kapatıyor.
Kendi üretimi ürünümü yapana kadar geçici olarak sektörden ayrılıyorum. Allah kalanlara yardım etsin.

KadirAkbalik

akbalix
Yönetici
Moderatör
TC Onaylı
SMS Onaylı
Çok haklısınız. Özellikle artan Taşımacılık Maliyetleri ve Enflansyon sebebiyle, Pandemi döneminde artan satıcı sayısı son 2 yılda düşmeye başladı. Çünkü artan maliyetler ile ayakta kalabilmek için sürdürülebilir bir sermaye yapısına ve alırken kazanacak bir nakit yönetimine ihtiyaç var.

Üretici vadeli yada kartla 1 TL ye verdiği bir ürünün tamamını nakit bir şekilde tek bir satıcıya 50 kuruşa vermeyi daha makul buluyor. Kargosu ambarı depoda bekleme maliyeti vs derken ne kadar erken stok eritirse o kadar iyi. Ek olarak neredeyse tüm üretici ve toptancılar online pazara girdi. Bu sebeple de hesaplı yada hesapsız fiyatlamalar ile sektörü ciddi anlamda olumsuz etkilediler.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt Ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş Yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş Yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar