Keşfet

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Duyuru

Sitemiz Kurulum Aşamasında. Gördüğünüz TÜM SORUNLARI lütfen bize iletiniz. ~ Mesaj Gönder~

Trendyolda Günlük 20-25 Bandını Nasıl Aşarım? Limit Gibi Birşey Var Mı? Lütfen Yardım..

bsrtndn

SMS Onaylı
Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir Trendyol’da satış yapıyorum. Günlük satışlarım ortalama 20-25 civarında. Ancak ne yaptıysam bu sayının üstüne çıkamıyorum.

Reklam bütçemi artırdım, sosyal medyada içerikler ürettim, yorumlarım iyi, etkileşim yüksek… Ama sanki görünmez bir duvara çarpmış gibiyim. Satışlar hep aynı yerde tıkanıyor.

İçimde büyütmek istediğim bir iş var. Gerçekten daha fazlasını yapmak, daha çok insana ulaşmak istiyorum. Ama bu "20-25" satış sınırını aşamamak beni hem zihinsel hem duygusal olarak çok yoruyor.

Eğer bu konuda gerçekten tecrübesi olan, bu bariyerin nasıl aşılabileceğini bilen birileri varsa ve bana yardım edebilirse, emin olun emeğinizin karşılığını vermeye hazırım.

Gerçekten artık bir çıkış yolu arıyorum. Yardımcı olabilecek herkese şimdiden çok teşekkür ederim 🙏

KadirAkbalik

akbalix
Yönetici
Moderatör
TC Onaylı
SMS Onaylı
Merhaba, Ürün grubu ile alakalı bir araştırma yaptınız mı? Yani ilgili ürüne olan ilgi nasıl? Bu ürünün satışını neler tetikliyor? İnfluencerlar mı, dönemsel olaylar mı, yağmur yapmasını mı güneş açmasını mı?

Reklamlar eskisi kadar etkili değiller sistemde. Genelde artık İNFLEUNCER Reklamları ön plana çıkmaya başladı ve imkan varsa bunu FACEBOOK reklamları ile destekleyin. Yine ilgili ürünü sadece Pazaryeri üzerinden satma planınız varsa ürüne Google Ads Reklamları da planlayabilirsiniz. Ürüne gelen dış tıklama sayısı Trendyol için ciddi bir referans. Bu sayede ilgili ürün daha ön plana çıkmaya başlıyor.

Tabi bu tıklamaların belirli oranda satışa dönmesi de önemli. Bu gibi ek düzenlemeler ile satışlardaki hızı arttırabilirsiniz. Tabi ürün açıklamasının tam, bol görsel kullanılmış, doğru anahtar kelimeler ile açılmış ürünleri sattığınızı düşünerek bunları yazıyorum.

Konu Sahibi
B

bsrtndn

SMS Onaylı
Merhaba, Ürün grubu ile alakalı bir araştırma yaptınız mı? Yani ilgili ürüne olan ilgi nasıl? Bu ürünün satışını neler tetikliyor? İnfluencerlar mı, dönemsel olaylar mı, yağmur yapmasını mı güneş açmasını mı?

Reklamlar eskisi kadar etkili değiller sistemde. Genelde artık İNFLEUNCER Reklamları ön plana çıkmaya başladı ve imkan varsa bunu FACEBOOK reklamları ile destekleyin. Yine ilgili ürünü sadece Pazaryeri üzerinden satma planınız varsa ürüne Google Ads Reklamları da planlayabilirsiniz. Ürüne gelen dış tıklama sayısı Trendyol için ciddi bir referans. Bu sayede ilgili ürün daha ön plana çıkmaya başlıyor.

Tabi bu tıklamaların belirli oranda satışa dönmesi de önemli. Bu gibi ek düzenlemeler ile satışlardaki hızı arttırabilirsiniz. Tabi ürün açıklamasının tam, bol görsel kullanılmış, doğru anahtar kelimeler ile açılmış ürünleri sattığınızı düşünerek bunları yazıyorum.
Merhaba çok teşekkür ederim cevabınız için.. Ürün gıda takviyesi, spesifik patentli ve FDA li alanında rakipsiz. Sosyal medyada o yüzden yapabildiğimiz kadar tanıtım yapıyoruz, kanunlar sıkı. hastalık adı versek uçacak ama:) Yine de izlemeler tıklamalar artıyori ürün sayfası anahtar kelime vs de uygun...Ama onca artan izleme tıklanmaya hala 20 ler barajını açamadık. Bir yerde shadow ban var diye okudum ama ne kadar doğru bilmiyorum

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt Ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş Yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş Yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar