Keşfet

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Duyuru

Sitemiz Kurulum Aşamasında. Gördüğünüz TÜM SORUNLARI lütfen bize iletiniz. ~ Mesaj Gönder~

Yanlış Ürün Seçtim Sekmesi Ne Kadar Saçma Bir Işlem

Faruk A

Ya arkadaş bu iade meselesinde yanlış ürün seçtim sekmesi ne kadar saçma ya.Vatandasın yanlış ürün seçmesinin ceremesini biz niye çekiyoruz anlamıyorum.Bu konuda Ty bı aksiyon almak istemiyor onu anladık.Devlet niye bı el etmiyor bu işe.Tamamen hakkımıza giriyorlar.

KadirAkbalik

akbalix
Yönetici
Moderatör
TC Onaylı
SMS Onaylı
Kimse beklediği yerden devletin sorunlarını çözmesini beklemesin. İade ile alakalı yasa 5 yıldır erteleniyor. Keyfi iadelerde iade ücretinin Satıcı değil de Alıcıya ait olması ile alakalı düzenleme ertelenmese bu sorun ortadan kalkacak. Çünkü kimse cebinden keyfi olarak 70 - 80 TL çıksın istemez. Ancak yasa her sene ertelendiği için bize de söylenmek kalıyor.

Konuyla alakalı olarak BİREYSEL anlamda lütfen TİCARET Bakanlığı muhatap olacak şekilde CİMER üzerinden başvuru yapın. Bağlı olduğunuz bir Meslek Birliği varsa onlara da süreçle alakalı DİLEKÇE ve BAŞVURU yapmaları yönünde baskı yapın.

Ticaret yapanlardan bir şikayet gelmedikçe, işin için de olmayanların bizim sorunlarımızı görüp çözüme kavuşturmasını beklemek pek de makul değil.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt Ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş Yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş Yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar