Yanlış Ürün Seçtim Sekmesi Ne Kadar Saçma Bir Işlem

F
  • Kullanıcı Faruk A
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - e-Ticaret Genel Konular
Ya arkadaş bu iade meselesinde yanlış ürün seçtim sekmesi ne kadar saçma ya.Vatandasın yanlış ürün seçmesinin ceremesini biz niye çekiyoruz anlamıyorum.Bu konuda Ty bı aksiyon almak istemiyor onu anladık.Devlet niye bı el etmiyor bu işe.Tamamen hakkımıza giriyorlar.

Kimse beklediği yerden devletin sorunlarını çözmesini beklemesin. İade ile alakalı yasa 5 yıldır erteleniyor. Keyfi iadelerde iade ücretinin Satıcı değil de Alıcıya ait olması ile alakalı düzenleme ertelenmese bu sorun ortadan kalkacak. Çünkü kimse cebinden keyfi olarak 70 - 80 TL çıksın istemez. Ancak yasa her sene ertelendiği için bize de söylenmek kalıyor.

Konuyla alakalı olarak BİREYSEL anlamda lütfen TİCARET Bakanlığı muhatap olacak şekilde CİMER üzerinden başvuru yapın. Bağlı olduğunuz bir Meslek Birliği varsa onlara da süreçle alakalı DİLEKÇE ve BAŞVURU yapmaları yönünde baskı yapın.

Ticaret yapanlardan bir şikayet gelmedikçe, işin için de olmayanların bizim sorunlarımızı görüp çözüme kavuşturmasını beklemek pek de makul değil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri