Kargo Şubesi İade Kargolarda Yüksek Desi Giriyor

R
  • Kullanıcı Ramazan Ö.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Trendyol
Kolay gelsin…

Arkadaşlar iade gelen kargoları maalesef iade kesen kargo şubeleri yüksek desi giriyorlar. Bunun önüne geçebilen var mı ?Trendyol da desi itirazı yapıyorum şuana kadar hep red geldi. Örnek benden çıkış 2 desi iade 12 desi itiraz ettiğimde red geliyor.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
genel merkezi arıyorum anlıyoruz diyorlar sizi ee ? Gerisi yok. Trendyol ise itiraz edin , e sonrası ? kargo firmasına göre hareket ediyoruz diyor… yani olanda bitende bize oluyor.. düşüncelerinizi yorumlarınız tavsiyelerinizi bekliyorum
Bol satışlar

Bu süreçte tek çözüm kargo firmanızı değiştirmek. İade tarafı için PTT Kargoyu seçerseniz daha iyi olur. Onlar genelde Ölçüp - Tartıp kayıt ettikleri için hata payı daha az oluyor. Evet gecikmeli gelebiliyor iadeler ama artık ona da yapabilecek bir şey yok.

Biz Trendyol Express ve PTT kullanıyoruz. Desi tarafında çok fazla sorun yaşamadık bu güne kadar. Ürün gruplarımız genelde 1 Desi, Nadiren 2 desi olan oluyor. Genelde de 1 Desi den gidiyor ve geliyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri